Op de pagina “lopende projecten” kan je lezen aan welke projecten we op dit moment werken. Het afronden ervan betekent dat we één stap dichterbij zijn om ons hoofddoel, het geven van kwalitatief onderwijs aan de kinderen uit onze buurt, te bereiken.

Er zijn verschillende manieren om ons met deze projecten te helpen.

  • Financiële steun: om de meeste van onze projecten waar te maken hebben we gewoonweg centen nodig om de nodige materialen aan te kopen en de werkers te betalen. De gemakkelijkste en snelste manier om ons hierin te helpen is dan ook financiële steun te bieden voor een van onze projecten. uiteraard garanderen wij dat jouw centen enkel worden gebruikt voor het afgesproken project. Ook giften zonder een specifiek project te noemen zijn welkom. In dat geval zullen wij bij goed overwegen welk project het meest aangewezen is.
  • Kom naar onze activiteiten of doe mee: elk jaar organiseren we verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld ons spaghettifestijn. We doen ook vaak mee aan activiteiten georganiseerd door andere verenigingen zoals markten, festivals,… Door aanwezig te zijn op deze activiteiten doe je aan sponsoring want alle winst gaat rechtstreeks naar de school. Tijdens deze activiteiten hangen we hoofdzakelijk af van de vrijwillige inzet van vrienden, familie enzovoort om ons te helpen er een succes van te maken. Deze vorm van helpen kost je niets, je offert enkel wat vrije tijd op voor een goed doel.
  • Organiseer een activiteit: als je organisatorische talenten hebt en je zelf een evenement of benefiet wil organiseren helpen we je graag aan informatie, foto’s, decoratie,…
  • Nodig ons uit voor een lezing of presentatie: naast fondsenwerving geven wij ook lezingen over ons project in scholen, service clubs, organisaties en bedrijven. Zij geven ons in de plaats vaak een gift of organiseren een fondsenwerving voor ons, hoewel dit zeker geen vereiste is. Het sensibiliseren van kinderen en volwassenen op zich is al een geschenk. Je weet echter nooit welke contacten je kan opbouwen door mensen te ontmoeten. Als je interesse hebt in onze lezingen, contacteer ons dan zeker. De lezingen worden aangepast aan de leeftijd van het publiek.

Onthoud vooral dat zonder jullie hulp we onze projecten nooit kunnen afronden. We zijn je dankbaar voor elke vorm van inzet en voor elke euro die je ons schenkt. Alvast bedankt!