“No man is an island, entire of it self. Every man is a piece of the continent, a part of the main.” 

John Donne (1624)

Voor Akwaaba Asuadei betekent een deel zijn van het geheel dat iedereen moet kunnen rekenen op anderen in tijden van nood. De meerderheid onder ons kan steeds terecht bij vrienden of familie, maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stap voor stap willen we een betere plaats creëren voor onze leerlingen. We willen hen helpen een betere toekomst uit te bouwen door ons eiland te verlaten en deel uit te maken van het geheel, door diegenen te zijn waar zij op kunnen rekenen. Om dit mogelijk te maken hebben we jullie hulp nodig!

Op deze pagina kan je lezen wat jij kan doen om ons te helpen. Hoe jij een deel van deze school en van deze familie kan worden. Zonder de steun van onze sponsors zouden we nooit zo ver gekomen zijn. We zijn hen dan ook voor altijd dankbaar!

Wij staan erop dat we kunnen garanderen dat elke euro die wij ontvangen van onze sponsors ook effectief naar de school gaat. Wij werken bewust niet met een online-betalingssysteem via de website omdat ze transactiekosten aanrekenen. Indien je wenst te sponsoren vragen we dan ook om dit via een overschrijving te doen. Onderaan deze pagina vind je alle betalingsgegevens terug.

Wanneer het totaal van jouw giften/sponsoring aan onze organisatie jaarlijks minimum €40 bedraagt, heb je recht op een fiscaal attest. Hiervoor vragen wij jouw adres en rijksregisternummer op. Het attest zal je worden toegestuurd door A.M.I.E. vzw in het jaar volgend op de gift(en), op tijd voor je belastingaangifte voor het afgesloten fiscale jaar. De belastingvermindering bedraagt 45% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag.

Let op: je kan enkel een attest verkrijgen indien je via overschrijving betaalt!

Betalingsgegevens

Alle donaties of sponsoringen kunnen op volgende bankrekening gestort worden. Voel je vrij om ons te contacteren indien er nog vragen zijn rond een sponsoring of gift.

Account name:   A.M.I.E. vzw

Kbo nr.                   0420.127.289

address:                 Diestseweg 95, 2440 Geel (belgium)

communication: AKWAABA ASUADEI

Iban:                     BE35 9793 2610 7537

Bic:                       ARSPBE22

Bank address:     Argenta kantoor Peter Luijbregts bvba

Pas 5, 2440 Geel (Belgium)